Vepřové minutky s meruňkovou omáčkou
Suroviny
4 plátky z vepřové kýty
sůl
olej
Na omáčku:
100 g sušených meruněk
masox
1 feferonka
250 ml vody
4 lžíce smetany

Postup
Meruňky, feferonku a masox rozvaříme ve vodě, umixujeme, přidáme smetanu a krátce provaříme.
Maso naklepeme, osolím a opečeme na oleji jako klasickou minutku.
Na talíři maso přelijeme omáčkou, podáváme s rýží.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,198x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Vepřové minutky s meruňkovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!