Vepřové minutky s meruňkovou omáčkou
Suroviny
4 plátky z vepřové kýty
sůl
olej
Na omáčku:
100 g sušených meruněk
masox
1 feferonka
250 ml vody
4 lžíce smetany

Postup
Meruňky, feferonku a masox rozvaříme ve vodě, umixujeme, přidáme smetanu a krátce provaříme.
Maso naklepeme, osolím a opečeme na oleji jako klasickou minutku.
Na talíři maso přelijeme omáčkou, podáváme s rýží.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 959x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Vepřové minutky s meruňkovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!