Kapr v petrželkovém těstíčku
Suroviny
4 porce kapra
sůl
mletý pepř
olej na smažení
citrón
Na těstíčko:
1 vejce
3 lžíce bílého vína
2 lžíce hladké mouky
sůl
hladká petrželka

Postup
Porce kapra osušíme, vydatně pokapeme citrónem a necháme v chladnu asi 2 hodiny odležet.
Těstíčkou si připravíme smícháním (ušleháním) vejce, vína, mouky a soli. Nasekanou petrželku přidáme až nakonec. Pokud je těstíčko řídké, přidáme trochu mouky.
Porce ryby osolíme a opepříme, obalíme v těstíčku a osmažíme.
Podáváme s bramborem, bramborovou kaší či bramborovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,390x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Kapr v petrželkovém těstíčku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!