Kapr v petrželkovém těstíčku

Suroviny

4 porce kapra
sůl
mletý pepř
olej na smažení
citrón

Na těstíčko:
1 vejce
3 lžíce bílého vína
2 lžíce hladké mouky
sůl
hladká petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Porce kapra osušíme, vydatně pokapeme citrónem a necháme v chladnu asi 2 hodiny odležet.
Těstíčkou si připravíme smícháním (ušleháním) vejce, vína, mouky a soli. Nasekanou petrželku přidáme až nakonec. Pokud je těstíčko řídké, přidáme trochu mouky.
Porce ryby osolíme a opepříme, obalíme v těstíčku a osmažíme.
Podáváme s bramborem, bramborovou kaší či bramborovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,191x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr v petrželkovém těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist