Marinovaný králík
Suroviny
1 králík
Marináda:
1 sklenka oleje
2 lžíce hořčice
1 lžíce octa
půl lžíce sladké papriky
půl lžičky pepře
4 stroužky česneku sůl

Postup
Všechny suroviny na marinádu promícháme.
Králíka naporcujeme, zalijeme marinádou, přikryjeme a necháme přes noc odležet.
Druhý dne takto připravené králičí porce upečeme v troubě do měkka. Podáváme s bramborem nebo s bramborovým knedlíkem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,146x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Marinovaný králík
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!