Salát z kysaného zelí se sledi
Suroviny
500 g kysaného zelí
200 g filetů z kyselých sleďů
1 jablko
1 paprika
sůl
Zálivka:
200 g zakysané smetany
1 lžíce ostré hořčice
2 jarní cibulky
sůl
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Z kysaného zelí vymačkáme přebytečnou tekutinu a je-li třeba, pokrájíme ho. Omyjeme a očistíme jablka a pokrájíme je na čtvrtky a ty na plátky. Papriku pokrájíme na proužky. Filety pokrájíme na větší kousky. Vše společně lehce promícháme.
Na zálivku smícháme zakysanou smetanu se solí a horčicí (můžeme přidat i lžíci majonézy).
Zeleninu rozdělíme do misek, polijeme zálivkou a posypeme nasekanou jarní cibulkou. Podáváme s pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 762x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Salát z kysaného zelí se sledi
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!