Bramborák rodeo

Suroviny

Bramboráky:
1 kg brambor
1 hrnek mléka
1 vejce
polohrubá mouka
česnek
sůl
mletý pepř
majoránka
sádlo (olej)

Náplň:
300 g vepřové kýty
500 g veprových nebo kuřecích jater
3 cibule
2 apriky
150 g žampionů
1 pórek
150 g sýra Niva
200 g eidamu
sůl
mletý pepř
chilli
kečup
olej

recept nemá fotografii

Postup

Začínáme s přípravou těsta na bramboráky. Oloupané brambory nastrouháme, zalijeme teplým mlékem, přidáme vejce, utřený česnek, zahustíme moukou a podle chuti osolíme a okořeníme.

Nejdříve si připravíme náplň. Očistíme a pokrájíme všechny suroviny. Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme na kousky pokrájené vepřové maso a játra. Lehce promícháme, opečeme, okořeníme. Poté přidáme pokrájenou zeleninu a houby, opět promícháme a můžeme přidat trochu kečupu. Úplně nakonec přidáme nastrouhanou Nivu a počkáme, až se sýr rozpustí. Solíme až na závěr, aby játra neztvrdla. Hotovou masovou směs udržujeme v teple.

Na pánvi na rozpáleném tuku upečeme několik větších bramboráků. Na talíř dáme horký bramborák, na něj navršíme kopec náplně a posypeme strouhaným eidamem.


Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,518x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bramborák rodeo


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist