Bramborová pečená kaše
Suroviny
brambory
sůl
voda
hladká mouka
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, zalijeme vodou tak, aby byly brambory akorát ponořené. Osolíme a uvaříme do měkka. Vodu neslíváme. Brambory s vodou rozšťoucháme, přidáme hladkou mouku, aby byla kaše hustá, teplo stáhnemem na minimum a šťouchadlem pořádně promícháme. Pak odstavíme ze zdroje tepla, přikryjeme pokličkou a necháme 15 minut odstát.
Poté opékáme na pánvi do zlatova. Jako přílohu použijeme kyselé okurky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3 033x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Bramborová pečená kaše
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!