Bramborová pečená kaše
Suroviny
brambory
sůl
voda
hladká mouka

Postup
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, zalijeme vodou tak, aby byly brambory akorát ponořené. Osolíme a uvaříme do měkka. Vodu neslíváme. Brambory s vodou rozšťoucháme, přidáme hladkou mouku, aby byla kaše hustá, teplo stáhnemem na minimum a šťouchadlem pořádně promícháme. Pak odstavíme ze zdroje tepla, přikryjeme pokličkou a necháme 15 minut odstát.
Poté opékáme na pánvi do zlatova. Jako přílohu použijeme kyselé okurky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3,108x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
7.00 (počet: 1)
7.00
1
10

Komentáře receptu Bramborová pečená kaše
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!