Vinná klobása s pivem

Suroviny

600 g vinné klobásy
350 ml černého piva
2 lžíce plnotučné hořčice
3 stroužky česneku
mletý pepř
chilli koření

Šťouchané brambory:
1 kg brambor
1 cibule
100 g anglické slaniny
kousek másla
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Vinnou klobásu stočíme do šneků a spíchneme špejlí. Opečeme ji na oleji do zlatova. Pivo, hořčici, česnek a koření smícháme a nalijeme do pekáčku. Na to vložíme opečené vinné klobásy a dopečeme v troubě při 200 st. C asi 20 minut.

Jako přílohu můžeme použít Šťouchané brambory:
Brambory oloupeme a uvaříme do měkka v osolené vodě. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozšťoucháme. Pokrájenou cibuli a slaninu osmažíme na pánvi, přidáme k bramborám a promícháme. Podle chuti dosolíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,375x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vinná klobása s pivem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist