Ředvičková pomazánka

Suroviny

1 svazek ředkviček
250 g brynzy
3 lžíce smetany
sůl
bílý pepř
1 bageta
máslo
pažitka

recept nemá fotografii

Postup

Ředkvičky očistíme a omyjeme. 3 až 4 kusy si necháme na ozdobení, zbytek nastrouháme. Pažitku opláchneme a nasekáme. Brynzu umícháme se smetanou, přidáme nastrouhané ředkvičky a pažitku. Dle chuti dosolíme a opepříme. Vše ještě promícháme a dáme odležet do ledničky.
Bagetu pokrájíme, potřeme máslem a zapečeme v troubě (můžeme ji opéct i na pánvi). Pomazánku mažeme na plátky bagety, ozdobíme kousky ředkviček a petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,397x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ředvičková pomazánka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist