Ředvičková pomazánka

Suroviny

1 svazek ředkviček
250 g brynzy
3 lžíce smetany
sůl
bílý pepř
1 bageta
máslo
pažitka

recept nemá fotografii

Postup

Ředkvičky očistíme a omyjeme. 3 až 4 kusy si necháme na ozdobení, zbytek nastrouháme. Pažitku opláchneme a nasekáme. Brynzu umícháme se smetanou, přidáme nastrouhané ředkvičky a pažitku. Dle chuti dosolíme a opepříme. Vše ještě promícháme a dáme odležet do ledničky.
Bagetu pokrájíme, potřeme máslem a zapečeme v troubě (můžeme ji opéct i na pánvi). Pomazánku mažeme na plátky bagety, ozdobíme kousky ředkviček a petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 546x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ředvičková pomazánka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist