Vepřové maso na houbách a na smetaně

Suroviny

500 g vepřové kýty
1 větší cibule
1 lžička koření divočina od Vitany
kmín
sůl
1 hrst sušených hub nebo čerstvé
1-2 lžíce hladké mouky
1 smetana
citronová š500g veprova kyta,1vetsi cibule,1lzicka koreni divocina od vitany,kmin,sul,1hrst susenych hub nebo cerstve,1-2lzice hladke mouky
1 smetana
citronova šťáva

recept nemá fotografii

Postup

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky pokrájené maso, orestujeme, přidáme koření sůl, houby. Když vše pustí šťávu, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Nakonec přidáme smetanu a zahustíme moukou, kterou jsme rozmíchali v trošce vody. Necháme projít varem a ještě chvíli provaříme. Dochutíme několika kapkami citrónové šťávy.

Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,610x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové maso na houbách a na smetaně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist