Domácí pomazánkové máslo
Suroviny
2 velké bílé jogurty minimálně s 10% tuku (selské)
1 smetana ke šlehání (minimálně 31% tuku)
špetka soli

Postup
Vše smícháme dohromady, dáme do plátna odkapat nejméně na 12 hodin. Poté můžeme používat všude jako pomazánkové máslo. Jde to použít i do krému.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 4,511x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Domácí pomazánkové máslo
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!