Domácí pomazánkové máslo
Suroviny
2 velké bílé jogurty minimálně s 10% tuku (selské)
1 smetana ke šlehání (minimálně 31% tuku)
špetka soli

Postup
Vše smícháme dohromady, dáme do plátna odkapat nejméně na 12 hodin. Poté můžeme používat všude jako pomazánkové máslo. Jde to použít i do krému.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 4,412x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Domácí pomazánkové máslo
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!