Rybí guláš

Suroviny

VÝVAR:
2 kapří hlavy
1/2 kapra
1 lín
250 g mořské štiky
350 g jiker a mlíčí
10 kuliček černého pepře
1/4 lžičky hořčičného semene
kousek zázvoru
kousek muškátového květu
2 mrkve
1 petržel
1/2 kedlubny
1/4 celeru
1 lžíce octa
sůl

GULÁŠ:
2 lžíce sádla
2 cibule
2 zelené papriky
4 rajčata
2 lžičky mleté sladké papriky
1/2 lžičky černého pepře
1/2 lžičky bílého pepře
1/2 lžičky cayenského pepře
muškátový oříšek
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Ryby vykostíme, maso ze štiky nakrájíme na kousky, obalíme v koření a necháme odpočinout. Z hlav a kostí s celou kořenovou zeleninou uděláme vývar. Vnitřnosti dáme vařit zvlášť ve slané a octové vodě.

Na sádle dozlatova osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou papriku, podlijeme vývarem a chvilku dusíme, přidáme vykostěné maso a zbytek koření. Znovu trošku podlijeme a dál dusíme. Potom přidáme k masu na kolečka nakrájená rajčata a chvíli dusíme. Nakonec přidáme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu, zbytky masa z kostí a hlav, přecezený vývar a uvařené vnitřnosti. Nemícháme! Po krátkém mírném varu dochutíme muškátovým oříškem, můžeme přidat i pepř a sůl.

Podáváme s bagetou, vekou nebo bílým chlebem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,049x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist