Pečená mořská štika
Suroviny
500 g mořské štiky (plátky)
1 lžíce hladké mouky
1 lžička kari
1 lžička kmínu
1 lžička sladké mleté červené papriky
1/2 lžičky černého pepře
1 citron
2 rajčata
olej
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Mražené plátky štiky rozložíme na osušku a necháme dle teploty 15 – 30 minut rozmrazit. Z mouky, kari, papriky, soli a pepře uděláme směs, ve které rybu obalíme. Prudce je osmahneme na rozpáleném oleji z obou stran, potom mírně dopečeme doměkka, dokud se neutvoří kůrčička.
Přílohou může být vařená rýže nebo vařené brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 6 361x
![Počet hodnotících uživatelů: 2 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Pečená mořská štika
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!