Uzené kotlety na červeném víně

Suroviny

1,5 kg uzené kotlety
200 g sušených švestek
5 dcl červeného vína
2 mrkve
1 lžíce ostré hořčice
křen
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso dáme do pekáče, přidáme švestky a zalijeme vínem smíchaným s 2,5 dcl vody. Přikryjeme a ideálně 24 hodin marinujeme. Připravíme mrkev - očistíme jí a nakrájíme na kolečka. Pak maso vyjmeme z marinády, osušíme, potřeme hořčicí, dáme zpět do pekáče, přidáme mrkev, přikryjeme a pečemee ve vyhřáté troubě asi 50 minut.

Během pečení maso obracíme a poléváme šťávou. Měkké maso vyndáme, výpek ochutíme solí a pepřem, dle potřeby dolijeme vodu a povaříme. Maso podáváme nakrájené na plátky polité omáčkou.

Jako přílohu podáváme rýži nebo brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,857x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Uzené kotlety na červeném víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist