Pusinky s pomerančovým krémem

Suroviny

2 pomeranče
70 g cukru
želatina
50 g mandlového těsto
175 g jogurtu
125 g šlehačky
PUSINKY:
4 bílky
125 g cukru krupice
80 g moučkového cukru
2 lžičky škrobu
OZDOBA:
měsíčky pomeranče
čokoládový krém

recept nemá fotografii

Postup

Nejlépe den předem připravíme pusinky: bílky a cukr zpracujeme (100 g), zbytek cukru smícháme se škrobem a přidáme k tomu. Pusinky vytvarujeme do rozety pomocí tvořítka (sáček s trubičkou) a podložíme na plechu alobalem. Necháme zchladnout a pracujeme s nimi druhý den.

Pomeranče omyjeme, oloupeme a vymačkáme šťávu. Vzniklý džus, slupky a cukr dáme do kastrolu a přivedeme k varu. Připravíme si želatinu, kterou smícháme s mandlovou hmotou tak, aby vznikl krém.

Vmícháme jogurt a necháme zchladit, pak přidáme šlehačku a hmotou naplníme formičky. Úplně zatuhlé je vyklopíme.
Odleželé pusinky zdobíme pomerančovým krémem, měsíčkem pomeranče a čokoládovým krémem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,609x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pusinky s pomerančovým krémem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist