Pivní štrůdl I.
Suroviny
250 g hladké mousky
1 kostka stoprocentního tuku
2,5 dcl piva
4 jablka
skořicový cukr

Postup
Mouku smícháme s tukem a pivem a vypracujeme těsto, které po vyválení poklademe nastrouhanými jablky, která posypeme skořicovým cukrem a zabalíme.
Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,514x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Pivní štrůdl I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!