Hrachové lívance s kysaným zelím

Suroviny

400 g hrachu
3 vejce
2 lžíce strouhané housky
1 houska namočená v mléce
400 g kysaného zelí
50 g oleje
70 g cibule
česnek
majoránka
drcený kmín
mletý pepř
sůl
olej na pečení

recept nemá fotografii

Postup

Hrách namočíme na 6 hodin a potom ho uvaříme doměkka. Scedíme a umeleme ho. K této hrachové směsi přidáme vejce, utřený česnek, vymačkanou housku a dle potřeby přidáme strouhanku, okořeníme a osolíme. Dobře zamícháme a dáváme do lívanečníku vymazaného olejem. Pečeme po obou stranách dozlatova.

Zelný salát připravíme tak, že přesekáme kysané zelí, osolíme, přidáme mletý pepř, zalijeme olejem a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,668x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hrachové lívance s kysaným zelím


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist