Uzený jazyk s kapustičkou
Suroviny
500 g vařeného uzeného jazyka
600 g čerstvé růžičkové kapustičky
150 g slaniny
2 stroužky česneku
1 lžička hladké mouky
100 g sádla
mletý černý pepř
sů
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Očištěnou růžičkovou kapustičku spaříme 2 minuty ve vroucí vodě, vyndáme a necháme okapat. Na sádle zpěníme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme kapustičku a 5 minut dusíme. Přidáme česnek, sůl a pepř a lehce zaprášíme moukou.
Na talíř dáváme podušenou kapustičku a přes ní 2 - 3 plátky napařeného uzeného jazyka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 451x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Uzený jazyk s kapustičkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!