Pastýřské kapsy

Suroviny

600 g jehněčí kýty bez kosti
1 lžíce oleje
1 lžička másla
100 g šalotky
2 větší rajčata
3 sladké špičaté papriky
150 g žampionů
40 g másla
1 lžička tymiánu
sůl
mletý černý pepř
1 svazek mladé cibule
1 svazek petrželové natě
chlebová placka

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostičky cca 1 cm velké. Šalotku oloupeme, větší kousky rozkrojíme na půlky, rajčata spaříme, zbavíme slupky a dužinu nakrájíme na kostky. Omytou papriku rozkrojíme po délce, očistíme od vnitřků, znovu opláchneme a nakrájíme na proužky. Houby očistíme, opláchneme a necháme okapat.

Troubu předehřejeme na 150 °C. Na pánvi rozpustíme tuk, přidáme maso a asi 10 minut po všech stranách restujeme. Přidáme máslo, zeleninu a 1 minutu smažíme. Přidáme houby a tymián a smažíme další 2 minuty, potom snížíme teplotu a dosmažíme 5 minut.

Chlebovou placku dáme do trouby a mezitím očistíme mladou cibulku, podélně jí rozkrojíme a omyjeme petržel. Placku vyndáme z trouby a rozkrojíme na čtvrtky. Do každé vykrojíme kapsu a naplníme porcí masa se zeleninou. Petrželovou nať a mladé cibulky rozdělíme k jednotlivým porcím.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,377x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pastýřské kapsy


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist