Ragú z hovězího srdce

Suroviny

750 g hovězího srdce
1 velká cibule
2 lžíce másla
2 lžíce rajského protlakku
sůl
mletý bílý pepř
mletá pálivá paprika
1/4 l masového vývaru
2 lžíce hladké mouky
1/8 l kyselé smetany
2 žloutky
2 lžíce nakrájené pažitky
2 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Srdce omyjeme, zbavíme všech šlach a zbytků krve a tuku. Očištěné a osušené srdce nakrájíme na 4 cm velké kostky. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na horkém oleji. Přidáme srdce a při střední teplotě opékáme 5 minut.

Rajský protlak smícháme s masovým vývarem a kořením a podlijeme maso. Dusíme pod pokličkou asi 1,5 hodiny, občas zamícháme a dle potřeby podléváme zbylým vývarem. Nakone ragú odstavíme ze sporáku, zahustíme smetanou, rozšlehanými žloutky a hladkou moukou.

Na talíři posypeme pažitkou. Podáváme s barevnými těstovinami a hlávkovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,492x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ragú z hovězího srdce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist