Hovězí tokáň

Suroviny

800 g předního hovězího masa (krk)
3 lžíce oleje
3 lžíce hladké mouky
4 cibule
4 paprikové lusky
1 lžíce rajského protlaku
2 dl červeného vína
2 hrnky masového vývaru
mletý bílý pepř
sůl
2 lžíce másla

recept nemá fotografii

Postup

Maso očistíme a nakrájíme na drobné kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji dorůžova, poté přidáme maso. Osolíme, opepříme, osmahneme a za stálého míchání podusíme. Zalijeme vývarem a zvolna dusíme ve vlastní šťávě. Když je maso měkké, zahustíme máslovou jíškou, prošleháme a dobře provaříme. Nakonec přidáme červené víno a na nudličky nakrájené podušené paprikové lusky.

Prohřejeme a podáváme s dušenou rýží nebo bramborem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,477x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 3) 1.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí tokáň


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist