Starodávná křepelka

Suroviny

4 křepelky
8 plátků libové slaniny
2 lžíce másla
1 cibule
4 lžíce sušeného ovoce
50 g loupaných mandlí
sůl
zázvor
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné, vykuchané a opláchnuté křepelky podélně rozpůlíme. Osolíme je, okořeníme a obalíme do tenkých plátků libové slaniny a dáme do kastrolku s máslem a jemně nakrájenou cibulí. Zlehka osmahneme a dusíme téměř doměkka. Na závěr přidáme sušené ovoce a ještě krátce podusíme.

Při podávání zdobíme spařenými mandlemi a s různě upravenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,409x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0.00 (počet: 1) 0.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Starodávná křepelka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist