Mátová omáčka k jehněčímu masu

Suroviny

3 lžíce nasekané čerstvé máty
1 - 2 lžičky cukru
2 lžíce vařící vody
2 lžíce vinného octa

recept nemá fotografii

Postup

V misce smícháme nasekanou čerstvou mátu s cukrem a přelijeme vařící vodou a mícháme, dokud se cukr úplně nerozpustí. Přidáme vinný ocet a až do podávání necháme chladit.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,931x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mátová omáčka k jehněčímu masu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist