Mátová omáčka k jehněčímu masu
Suroviny
3 lžíce nasekané čerstvé máty
1 - 2 lžičky cukru
2 lžíce vařící vody
2 lžíce vinného octa

Postup
V misce smícháme nasekanou čerstvou mátu s cukrem a přelijeme vařící vodou a mícháme, dokud se cukr úplně nerozpustí. Přidáme vinný ocet a až do podávání necháme chladit.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,974x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Mátová omáčka k jehněčímu masu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!