Mátová omáčka k jehněčímu masu
Suroviny
3 lžíce nasekané čerstvé máty
1 - 2 lžičky cukru
2 lžíce vařící vody
2 lžíce vinného octa

Postup
V misce smícháme nasekanou čerstvou mátu s cukrem a přelijeme vařící vodou a mícháme, dokud se cukr úplně nerozpustí. Přidáme vinný ocet a až do podávání necháme chladit.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,181x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Mátová omáčka k jehněčímu masu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!