Cumberlandská omáčka k jehněčímu masu

Suroviny

2 lžíce marmelády z červeného rybízu
3 dl červeného vína
strouhaná kůra z 1 pomeranče
šťáva z 1 pomeranče
šťáva z 1/2 citronu
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Do malého kastrolu dáme marmeládu a opatrně jí zahříváme, dokud se nerozpustí. Přilijeme víno, přidáme strouhanou kůru z pomeranče a přivedeme téměř k varu. Šleháme a 5 minut držíme těsně pod bodem varu. Přidáme šťávu z pomeranče a 1/2 citronu a dalších 5 minut zahříváme. Přecedíme, osolíme a opepříme.

Omáčku podáváme horkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,147x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cumberlandská omáčka k jehněčímu masu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist