Jehněčí v zelenině

Suroviny

400 - 600 jehněčího masa bez kosti
1 lžíce oleje
2 lžíce másla
400 g mražené zeleninové směsi
sůl
mletý bílý pepř
hladká mouka

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na 20 - 30g kostky a dáme do kastrolu se směsí oleje a másla. Osolíme, opepříme a mírně podlijeme. Ve vlastní šťávě dusíme téměř doměkka. Poté lehce zaprášíme moukou a přidáme mraženou zeleninu. Společně vše dusíme doměkka. Podáváme s vařenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,627x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí v zelenině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist