Jehněčí v zelenině
Suroviny
400 - 600 jehněčího masa bez kosti
1 lžíce oleje
2 lžíce másla
400 g mražené zeleninové směsi
sůl
mletý bílý pepř
hladká mouka

Postup
Maso nakrájíme na 20 - 30g kostky a dáme do kastrolu se směsí oleje a másla. Osolíme, opepříme a mírně podlijeme. Ve vlastní šťávě dusíme téměř doměkka. Poté lehce zaprášíme moukou a přidáme mraženou zeleninu. Společně vše dusíme doměkka. Podáváme s vařenými brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,627x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Jehněčí v zelenině
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!