Jehněčí v zelenině
Suroviny
400 - 600 jehněčího masa bez kosti
1 lžíce oleje
2 lžíce másla
400 g mražené zeleninové směsi
sůl
mletý bílý pepř
hladká mouka
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Maso nakrájíme na 20 - 30g kostky a dáme do kastrolu se směsí oleje a másla. Osolíme, opepříme a mírně podlijeme. Ve vlastní šťávě dusíme téměř doměkka. Poté lehce zaprášíme moukou a přidáme mraženou zeleninu. Společně vše dusíme doměkka. Podáváme s vařenými brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 740x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Jehněčí v zelenině
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!