Jehněčí v zelenině

Suroviny

400 - 600 jehněčího masa bez kosti
1 lžíce oleje
2 lžíce másla
400 g mražené zeleninové směsi
sůl
mletý bílý pepř
hladká mouka

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na 20 - 30g kostky a dáme do kastrolu se směsí oleje a másla. Osolíme, opepříme a mírně podlijeme. Ve vlastní šťávě dusíme téměř doměkka. Poté lehce zaprášíme moukou a přidáme mraženou zeleninu. Společně vše dusíme doměkka. Podáváme s vařenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,800x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí v zelenině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist