Hovězí v pivu a zelenině
Suroviny
400 g hovězího předního
70 g rostlinného tuku
světlé pivo
70 g cibule
300 g hlávkového zelí
200 g zelených fazolek
200 g mrkve
150 g pórku
100 g syrových brambor
majoránka
sůl
pepř

Postup
Maso nakrájíme na kostky a společně s cibulí opečeme na tuku, osolíme a opepříme. Opečené maso zalijeme pivem a dusíme do poloměkka. K masu přidáme zeleninu a oloupanou ostrouhanou bramboru a dále dusíme, dokud není maso úplně měkké. Přidáme majoránku a můžeme podávat.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,911x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Hovězí v pivu a zelenině
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!