Hovězí v pivu a zelenině

Suroviny

400 g hovězího předního
70 g rostlinného tuku
světlé pivo
70 g cibule
300 g hlávkového zelí
200 g zelených fazolek
200 g mrkve
150 g pórku
100 g syrových brambor
majoránka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky a společně s cibulí opečeme na tuku, osolíme a opepříme. Opečené maso zalijeme pivem a dusíme do poloměkka. K masu přidáme zeleninu a oloupanou ostrouhanou bramboru a dále dusíme, dokud není maso úplně měkké. Přidáme majoránku a můžeme podávat.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,666x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí v pivu a zelenině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist