Pastýřská roštěnka

Suroviny

400 g hovězí roštěnky
sůl, mletý pepř
cibule
20 g hladké mouky
50 g tuku (rostlinného oleje)
100 g uzené klobásy
vývar
150 g uzeného sýra
2 lžíce kečupu
zelená petrželová nať

ukázka receptu Pastýřská roštěnka
Posunovut vlevo
ukázka receptu Pastýřská roštěnka
Posunout vpravo

Postup

Naklepané, osolené a okořeněné hovězí plátky pomoučníme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Potom je vyndáme a do výpeku dáme nakrájenou cibuli spolu s nakrájenou klobásou a chvíli smažíme. Pak přidáme maso, podlijeme vývarem a dusíme asi 20 minut. Plátky masa pak vyjmeme, vložíme do mísy z varného skla, posypeme sýrem, navrch přidáme kečup a podlijeme šťávou z masa. Dáme na 10 až 15 minut zapéct do trouby.

Příloha: nejlepší je chleba, který si můžete namáčet do šťávy z masa

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,480x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.67 (počet: 3) 5.67 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pastýřská roštěnka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist