Pastýřská roštěnka
Suroviny
400 g hovězí roštěnky
sůl, mletý pepř
cibule
20 g hladké mouky
50 g tuku (rostlinného oleje)
100 g uzené klobásy
vývar
150 g uzeného sýra
2 lžíce kečupu
zelená petrželová nať
![Pastýřská roštěnka ukázka receptu Pastýřská roštěnka](/Content/Images/Recipes/23_show.jpg)
![Posunovut vlevo](/Content/Images/left.png)
![Pastýřská roštěnka ukázka receptu Pastýřská roštěnka](/Content/Images/Recipes/23_preview.jpg)
![Posunout vpravo](/Content/Images/right.png)
Postup
Naklepané, osolené a okořeněné hovězí plátky pomoučníme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Potom je vyndáme a do výpeku dáme nakrájenou cibuli spolu s nakrájenou klobásou a chvíli smažíme. Pak přidáme maso, podlijeme vývarem a dusíme asi 20 minut. Plátky masa pak vyjmeme, vložíme do mísy z varného skla, posypeme sýrem, navrch přidáme kečup a podlijeme šťávou z masa. Dáme na 10 až 15 minut zapéct do trouby.
Příloha: nejlepší je chleba, který si můžete namáčet do šťávy z masa
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 4 699x
![Počet hodnotících uživatelů: 3 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Pastýřská roštěnka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!