Ostrý thajský dip
Suroviny
2 - 3 lžičky červené kari pasty
2 lžičky rajčatové passaty
200 ml kokosového krému
1 lžička třtinového cukru
1/4 lžičky rybí omáčky
šťáva z 1/2 limetky
sušená chilli paprička, nasekaná
Postup
Prvních 6 surovin dáme do rendlíku, přivedeme k varu a pak necháme 5 minut probublávat, aby dip zhoustl. Přendáme do servírovací misky a posypeme nasekanou papričkou.
Podáváme k čevabčiči z vepřového masa.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,770x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Ostrý thajský dip
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!