Ostrý thajský dip
Suroviny
2 - 3 lžičky červené kari pasty
2 lžičky rajčatové passaty
200 ml kokosového krému
1 lžička třtinového cukru
1/4 lžičky rybí omáčky
šťáva z 1/2 limetky
sušená chilli paprička, nasekaná

Postup
Prvních 6 surovin dáme do rendlíku, přivedeme k varu a pak necháme 5 minut probublávat, aby dip zhoustl. Přendáme do servírovací misky a posypeme nasekanou papričkou.
Podáváme k čevabčiči z vepřového masa.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,582x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Ostrý thajský dip
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!