Česnekovopažitkový dip
Suroviny
2 kelímky zakysané smetany
1 lžíce olivového oleje
2 - 3 stroužky rozmělněného česneku
1 velký svazek nasekané pažitky
čerstvě namletý černý pepř
sůl

Postup
Smetanu dáme do mísy, přilijeme olej a dohladka jí našleháme. Přidáme česnek a pažitku a dle chuti sůl a pepř.
Podáváme k pikantní grilované krkovičce.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,344x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Česnekovopažitkový dip
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!