Pikantní roštěnky s křenem a smetanou

Suroviny

4 plátky hovězí roštěnky
50 g slaniny
50 g másla
50 g rajčat
30 g strouhaného křenu
hladká mouka
125 ml sladké smetany
sůl
špetka pepře

recept nemá fotografii

Postup

Maso lehce naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a opepříme. Po obou stranách opečeme na másle a během toho přidáme plátky slaniny. Opečené maso vyndáme, na každý plátek dáme opečenou slaninu a posypeme nastrouhaným křenem.

Vypečenou šťávu necháme vydusit, zaprášíme moukou a můžeme zjemnit smetanou. Po provaření přidáme na kousky nakrájená rajčata a touto omáčkou přelijeme roštěnky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,474x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní roštěnky s křenem a smetanou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist