Bábovka z podmáslí a rebarbory
Suroviny
1 hrnek rebarbory
1 vejce
1 hrnek krupicového cukru
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek podmáslí
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
1 hrnek oleje
sůl
Postup
Vejce utřeme s cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáváme postupně olej a zašleháváme ostatní suroviny. Nakonec přidáme nadrobno nakrájenou a oloupanou rebarboru.
Těsto dáme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy. Pečeme 30 - 40 minut při 170 °C. Dle chuti můžeme potřít čokoládovou polevou.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,052x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Bábovka z podmáslí a rebarbory
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

