Hovězí na žampionech a víně

Suroviny

500 g zadního hovězího
150 g žampionů
1 lusk červené papriky
1 cibule
500 ml zeleninového vývaru
150 ml červeného vína
hrnek smetany
hotová jíška tmavá
sůl
sladká paprika
kayenský pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm osmahneme. Přidáme nakrájenou cibuli a paprikový lusk, který jsme nakrájeli nadrobno. Osolíme, ochutíme sladkou paprikou a kayenským pepřem. Zalijeme vínem a vývarem, asi hodinu vaříme, dokud maso nebude měkké a kousky papriky se téměř nerozvaří. Potom přidáme žampiony, které jsme nakrájeli na plátky a dalších 20 minut vaříme. Nakonec zalijeme smetanou a zahustíme jíškou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,807x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí na žampionech a víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist