Pikantní hovězí - falešní španěláci

Suroviny

300 g zadního hovězího masa
2 velké cibule
3 nakládané okurky
3 vejce
100 g libové anglické slaniny
1 párek
2 lžíce plnotučné hořcice
masox
sůl
pepř
1 l vody
2 lžíce oleje
hladká mouka na zahuštění omáčky

recept nemá fotografii

Postup

Nakrájíme maso na kostky, zakápneme olejem a necháme v chladu odležet( třeba přes noc ). Uvaříme vejce na trvrdo. Nakrájíme si cibuli, párek, anglickou slaninu a vejce. V papiňáku na oleji osmažíme cibuli dorůžova, přidáme anglickou slaninu a maso, až se šťáva skoro vysmahne, přidáme hořčici, vejce, párek, okurky ( lze i trochu láku z okurek ),masox, osolíme, opepříme, vše zamícháme a zalijeme vodou. V papiňáku necháme cca 35-40 minut dusit. Otevřeme papiňák, omáčku zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě a ještě chvíli povaříme.
Kdo rád tvrdší okurky a párek, přidá je až po otevření papiňáku.
Podáváme s rýží, houskovým knedlíkem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,118x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.63 (počet: 8) 8.63 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní hovězí - falešní španěláci


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist