Pikantní hovězí - falešní španěláci

Suroviny

300 g zadního hovězího masa
2 velké cibule
3 nakládané okurky
3 vejce
100 g libové anglické slaniny
1 párek
2 lžíce plnotučné hořcice
masox
sůl
pepř
1 l vody
2 lžíce oleje
hladká mouka na zahuštění omáčky

recept nemá fotografii

Postup

Nakrájíme maso na kostky, zakápneme olejem a necháme v chladu odležet( třeba přes noc ). Uvaříme vejce na trvrdo. Nakrájíme si cibuli, párek, anglickou slaninu a vejce. V papiňáku na oleji osmažíme cibuli dorůžova, přidáme anglickou slaninu a maso, až se šťáva skoro vysmahne, přidáme hořčici, vejce, párek, okurky ( lze i trochu láku z okurek ),masox, osolíme, opepříme, vše zamícháme a zalijeme vodou. V papiňáku necháme cca 35-40 minut dusit. Otevřeme papiňák, omáčku zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě a ještě chvíli povaříme.
Kdo rád tvrdší okurky a párek, přidá je až po otevření papiňáku.
Podáváme s rýží, houskovým knedlíkem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,271x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.63 (počet: 8) 8.63 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní hovězí - falešní španěláci


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist