Svíčkové řezy s drůbežími játry a se žampiony

Suroviny

750 g hovězí svíčkové
200 g drůbežích jater
70 g cibule
50 g kečupu
1 červená sladká paprika
50 ml červeného vína
200 g čerstvých žampionů
olej
zelená petrželka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Ze svíčkové nakrájíme plátky, které na rozpáleném oleji zprudka osmažíme z obou stran a necháme chvíli odležet. Játra na tuku orestujeme s nakrájenou cibulkou a plátky žampionů. Přidáme kečup, víno, osolíme a opepříme a na tuto směs dáváme plátky opečené svíčkové.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,507x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Svíčkové řezy s drůbežími játry a se žampiony


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist