Kuřecí špíz v Muurikka Smoker
Suroviny
3 kuřecí prsa muurikka smoker
10 listů šalvěje
Marináda:
3 lžíce sójové omáčky
šťáva z limetky
0,7 dl oleje
1 lžička strouhaného zázvoru
1 čerstvý najemno a sekaný koriandr nebo petrželka
sůl a pepř
2 dl Muurikka štěpky

Postup
Kuřecí prsa podélně nakrájejte na tři části. V misce smíchejte ingredience na marinádu. Marinádu dobře promíchejte a naložte do ní kuřecí kousky minimálně na 15 minut. Osolte a opepřete, prsa napíchejte na jehle a vložte špízy do Muurikka Smoker (www.gril-muurikka.cz). Vložte tác s tenkou vrstvou dřevěné štěpky a uďte zhruba 20 min, nebo dokud není maso hotové. Před dokončením přidejte na dřevní štěpku listy šalvěje, špízy získají příjemné aroma.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,843x
Zdroj: www.gril-muurikka.cz
Komentáře receptu Kuřecí špíz v Muurikka Smoker
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!