Kuřecí špíz v Muurikka Smoker

Suroviny

3 kuřecí prsa muurikka smoker
10 listů šalvěje
Marináda:
3 lžíce sójové omáčky
šťáva z limetky
0,7 dl oleje
1 lžička strouhaného zázvoru
1 čerstvý najemno a sekaný koriandr nebo petrželka
sůl a pepř
2 dl Muurikka štěpky

recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí prsa podélně nakrájejte na tři části. V misce smíchejte ingredience na marinádu. Marinádu dobře promíchejte a naložte do ní kuřecí kousky minimálně na 15 minut. Osolte a opepřete, prsa napíchejte na jehle a vložte špízy do Muurikka Smoker (www.gril-muurikka.cz). Vložte tác s tenkou vrstvou dřevěné štěpky a uďte zhruba 20 min, nebo dokud není maso hotové. Před dokončením přidejte na dřevní štěpku listy šalvěje, špízy získají příjemné aroma.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,594x
Zdroj: www.gril-muurikka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí špíz v Muurikka Smoker


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist