Vesnický knedlík

Suroviny

400 g toastového chleba
1/2 svazku petržele
1 dl mléka
1 vejce
100 ml 31% smetany
špetka muškátového oříšku
1 kostka másla

recept nemá fotografii

Postup

Toastový chléb nakrájíme na kostky, které dáme na půl hodiny vysušit do trouby při 120 °C. Kostky vysušeného chleba osolíme, opepříme a zalijeme mlékem. Přidáme muškátový oříšek, vejce, smetanu a nasekanou petrželku. Vše promícháme a touto směsí naplníme formu. Vaříme v napařovacím hrnci 20 - 25 minut. Jakmile se knedlík začne odlepovat od okraje formy, je hotový.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,334x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vesnický knedlík


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist