Kaštanová nádivka
Suroviny
400 g bílého pečiva
150 g loupaných a spařených jedlých kaštanů
4 vejce
80 g másla
1 cibule
2 lžíce nasekané šalvěje
1 snítka tymiánu
200 ml smetany
Postup
Z bílku ušleháme tuhý sníh. Máslo rozpustíme a orestujeme na něm nakrájenou cibulku s kaštany. Po chvilce přidáme tymián a šalvěj. Poté kaštany zalijeme smetanou a krátce povaříme.
Housku nakrájíme a dáme do misky. Přidáme k ní žloutky a směs z hrnce. Za stálého míchání přidáváme sníh. Poté osolíme, přendáme do pekáčku a pečeme 30 až 45 minut při 180 °C.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,625x
Hodnocení receptu:
1.00 (počet: 1)
1.00
1
10
1.00 (počet: 1)
1.00
1
10
Komentáře receptu Kaštanová nádivka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

