Kaštanová nádivka

Suroviny

400 g bílého pečiva
150 g loupaných a spařených jedlých kaštanů
4 vejce
80 g másla
1 cibule
2 lžíce nasekané šalvěje
1 snítka tymiánu
200 ml smetany

recept nemá fotografii

Postup

Z bílku ušleháme tuhý sníh. Máslo rozpustíme a orestujeme na něm nakrájenou cibulku s kaštany. Po chvilce přidáme tymián a šalvěj. Poté kaštany zalijeme smetanou a krátce povaříme.

Housku nakrájíme a dáme do misky. Přidáme k ní žloutky a směs z hrnce. Za stálého míchání přidáváme sníh. Poté osolíme, přendáme do pekáčku a pečeme 30 až 45 minut při 180 °C.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,839x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 1) 1.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kaštanová nádivka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist