Kaštanová nádivka
Suroviny
400 g bílého pečiva
150 g loupaných a spařených jedlých kaštanů
4 vejce
80 g másla
1 cibule
2 lžíce nasekané šalvěje
1 snítka tymiánu
200 ml smetany

Postup
Z bílku ušleháme tuhý sníh. Máslo rozpustíme a orestujeme na něm nakrájenou cibulku s kaštany. Po chvilce přidáme tymián a šalvěj. Poté kaštany zalijeme smetanou a krátce povaříme.
Housku nakrájíme a dáme do misky. Přidáme k ní žloutky a směs z hrnce. Za stálého míchání přidáváme sníh. Poté osolíme, přendáme do pekáčku a pečeme 30 až 45 minut při 180 °C.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,938x

Komentáře receptu Kaštanová nádivka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!