Vepřová kýta na fenyklu a citronu

Suroviny

600 g vepřové kýty s kůží
200 g malých brambor
20 g fenyklových semínek
1 snítka tymiánu
20 ml olivového oleje
2 citrony
50 g másla
100 ml drůbežího vývaru
1 fenykl

recept nemá fotografii

Postup

Tymián a fenyklová semínka společně rozdrtíme. Přidáme sůl. Kůži kýty nařízneme na čtverečky a opepříme. Směs vetřeme do kůže, zakápneme olejem a znovu promažeme rukou. Stejný postup opakujeme i na druhé straně, ale bez nařezávání. Potom do řezů přidáme trošku másla. Fenykl nakrájíme na klínky, které rozložíme v pekáči kolem masa. Přidáme také nakrájený citron. Maso dokola zasypeme také nakrájenými bramborami. Osolíme je a podlijeme vývarem.

Pečeme při 180 °C asi 1,5 hodiny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,396x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová kýta na fenyklu a citronu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Domácí sekaná

Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist