Pečené brambory s bylinkovou omáčkou

Suroviny

4 velké brambory (varný typ A)
1 kelímek zakysané smetany
1 lžíce nakrájené pažiky
sůl
bílý mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Neoloupané brambory omyjeme, osušíme, na několika místech propíchneme a každou zvlášť zabalíme do alobalu. Dáme je do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 40 - 60 minut (dle velikosti).

Mezitím smícháme smetanu se solí a pepřem. Upečené brambory nahoře nařízneme do křížku, rozevřeme alobal a stlačením spodní části brambory v dlaních ji rozevřeme. Vzniklý otvor naplníme ochucenou smetanou a posypeme nakrájenou pažitkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,414x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečené brambory s bylinkovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist