Beskydský králík

Suroviny

1 králík
uzené maso
cibule
česnek
bobkový list
mletý pepř
sůl
olej
hladká mouka

recept nemá fotografii

Postup

Králíka rozdělíme na porce, omyjeme, osušíme, potřeme prolisovaným česnekem a necháme přes noc odležet. Uzené maso nakrájíme na kostičky, dáme do hrnce s rozehřátým olejem, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a zpěníme dorůžova. Přidáme porce králíka, okořeníme, osolíme a osmahneme. Podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou.

Když bude maso měkké, vyjmeme ho, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme, zalijeme vodou, rozšleháme a povaříme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,848x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Beskydský králík


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist