Hovězí žebra pečená v marinádě

Suroviny

3 kg hovězích žeber
1 lžíce římského kmínu
50 g dijonské hořčice
25 g medu
rajčatový protlak
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Žebra osolíme a opepříme. Obojí do masa důkladně vetřeme a potom naložíme do marinády z hořčice, medu, protlaku a římského kmínu. Takto připravené maso necháme minimálně den odležet, nejlépe však 3 dny.

Žebra dáme do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme asi 30 minut. Potom maso přiklopíme, snížíme teplotu na 130 °C a pečeme, dokud kosti samovolně neodpadávají od masa. Dle potřeby podléváme vodou.

Podáváme s chlebem a grilovanou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,000x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.00 (počet: 2) 5.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí žebra pečená v marinádě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist