Pečené uzené

Suroviny

1,5 kg uzené krkovice
1/4 l piva
1 lžíce octa
8 hřebíčků
1 lžíce cukru krupice

recept nemá fotografii

Postup

Do krkovice vcelku zapícháne zvrchu hřebíčky, dáme ji na pekáč, po vrchní ploše rovnoměrně posypeme cukrem a pokropíme octem. Podlijeme pivem (může být jak světlé, tak i černé) Pečeme v troubě zakryté alobalem při 200°C 45 minut, poté odkryjeme a pečeme za občasného polití pečeně výpekem do utvoření kůrky. Po dopečení vytáhneme hřebíčky a maso nakrájíme.
Podáváme s bramborovým knedlíkem a se špenátem či zelím.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,925x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.78 (počet: 9) 8.78 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečené uzené


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist