Pečené uzené

Suroviny

1,5 kg uzené krkovice
1/4 l piva
1 lžíce octa
8 hřebíčků
1 lžíce cukru krupice

recept nemá fotografii

Postup

Do krkovice vcelku zapícháne zvrchu hřebíčky, dáme ji na pekáč, po vrchní ploše rovnoměrně posypeme cukrem a pokropíme octem. Podlijeme pivem (může být jak světlé, tak i černé) Pečeme v troubě zakryté alobalem při 200°C 45 minut, poté odkryjeme a pečeme za občasného polití pečeně výpekem do utvoření kůrky. Po dopečení vytáhneme hřebíčky a maso nakrájíme.
Podáváme s bramborovým knedlíkem a se špenátem či zelím.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 564x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,78 (počet: 9) 8,78 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečené uzené


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist