Šoulet

Suroviny

1 hrnek hrachu
1 hrnek krup
3 cibule
7 stroužků česneku
1-2 lžíce sádla či oleje
majoránka
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Den předem namočený hrách uvaříme, kroupy propláchneme, vsypeme do hrnce s vroucí vodou, osolíme a uvaříme do měkka. Cibuli nakrájíme a osmažíme na sádle či na oleji do růžova, česnek prolisujeme. Smícháme uvařený hrách, kroupy, osmaženou cibuli, prolisovaný česnek, přidáme majoránku, osolíme, opepříme, dáme do vymazaného pekáče a v předehřáté troubě zapečeme při 200°C asi 20 minut.
Šoulet je dobrý jako příloha k pečené huse, uzenému, párku i jen tak samotný.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8,593x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.11 (počet: 18) 9.11 18 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Šoulet

anonym: Tuesday, February 8, 2011
Již dávno zapomenutý recept se obnoví právě takovýmhle výborným receptem. Zkusila a vyhrála u oběda na celé čáře. Internet je stejně bezva , že najdeme to, co potřebujeme. Bezva, bezva , bezva.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist