Krabí maso s pekingským zelím a houbami šiitake
Suroviny
230 g hub šiitake
2 lžíce rostlinného oleje
2 prolisované stroužky česneku
6 nakrájených jarních cibulek
1 hlávka pekingského zelí (nakrájená na kousky)
1 lžíce mírně pálivé kari pasty
6 lžic kokosového mléka
200 g bílého krabího masa z konzervy (bez nálevu)
1 lžička drcených chilli papriček

Postup
Houby nakrájíme ostrým nožem na tenké plátky. V předehřátém woku rozehřejeme rostlinný olej. Do woku dáme houby a česnek a opékáme je za stálého míchání 3 minuty, až houby změknou. Kolečka jarní cibulky a nakrájené zelí dáme do woku a opékáme, dokud zelí nezměkne. V misce smícháme kari pastu a kokosové mléko. Směs kari pasty a kokosového mléka nalijeme do woku a zároveň přidáme také krabí maso a drcené papričky. Zesílíme oheň, pokrm ve woku dobře promícháme, přivedeme k varu a odstavíme. Krabí maso s pekingským zelím a houbami šiitake rozděláme do nahřátých misek a ihned podáváme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,816x
Komentáře receptu Krabí maso s pekingským zelím a houbami šiitake
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!