Krabí maso s pekingským zelím a houbami šiitake

Suroviny

230 g hub šiitake
2 lžíce rostlinného oleje
2 prolisované stroužky česneku
6 nakrájených jarních cibulek
1 hlávka pekingského zelí (nakrájená na kousky)
1 lžíce mírně pálivé kari pasty
6 lžic kokosového mléka
200 g bílého krabího masa z konzervy (bez nálevu)
1 lžička drcených chilli papriček

recept nemá fotografii

Postup

Houby nakrájíme ostrým nožem na tenké plátky. V předehřátém woku rozehřejeme rostlinný olej. Do woku dáme houby a česnek a opékáme je za stálého míchání 3 minuty, až houby změknou. Kolečka jarní cibulky a nakrájené zelí dáme do woku a opékáme, dokud zelí nezměkne. V misce smícháme kari pastu a kokosové mléko. Směs kari pasty a kokosového mléka nalijeme do woku a zároveň přidáme také krabí maso a drcené papričky. Zesílíme oheň, pokrm ve woku dobře promícháme, přivedeme k varu a odstavíme. Krabí maso s pekingským zelím a houbami šiitake rozděláme do nahřátých misek a ihned podáváme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,567x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krabí maso s pekingským zelím a houbami šiitake


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist