Zabijačkový talíř

Suroviny

moravské jitrnice
kroupová jelítka
jelitový a jitrnicový prejt
Valašský špek
700 g hlávkového zelí
60 g cibule
30 g tuku
kmín
hladká mouka
cukr
ocet
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné zelí nakrájíme na nudličky, krátce spaříme, zalijeme trochou vody a dusíme do poloměkka. Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme kmín, zaprášíme moukou a ještě krátce osmahneme. Zamícháme do zelí a za občasného promíchání dusíme doměkka. Zelí dochutíme cukrem, octem a solí. Na závěr přimícháme kostičky opečeného Valašského špeku. Všechny uvedené zabijačkové speciality tepelně upravíme na pánvi a servírujeme s připraveným zelím.

Jako příloha se hodí brambory nebo pečivo.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,221x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zabijačkový talíř


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist