Malínské vepřové žebírko

Suroviny

4 vepřová žebírka
3 jablka
40 g křenu
2 lžíce oleje
2 lžíce másla
sůl
mletý pepř
hřebíček
cukr
citronová šťáva
hladká mouka

recept nemá fotografii

Postup

Jablka oloupeme a vyjádřincujeme. Jedno nastrouháme a smícháme s křenem, cukrem, solí, citronovou šťávou.

Žebírka po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, pomoučíme a na oleji z jedné strany opečeme. Poté přidáme zbývající jablka nakrájená na osminky, do kterých jsme vpíchli hřebíček. Doplníme máslem a zvolna společně dohotovíme.

Na talíře dáváme žebírka, řezy opečených jablek a doplníme připraveným křenem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,693x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Malínské vepřové žebírko


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist