Malínské vepřové žebírko
Suroviny
4 vepřová žebírka
3 jablka
40 g křenu
2 lžíce oleje
2 lžíce másla
sůl
mletý pepř
hřebíček
cukr
citronová šťáva
hladká mouka

Postup
Jablka oloupeme a vyjádřincujeme. Jedno nastrouháme a smícháme s křenem, cukrem, solí, citronovou šťávou.
Žebírka po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, pomoučíme a na oleji z jedné strany opečeme. Poté přidáme zbývající jablka nakrájená na osminky, do kterých jsme vpíchli hřebíček. Doplníme máslem a zvolna společně dohotovíme.
Na talíře dáváme žebírka, řezy opečených jablek a doplníme připraveným křenem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,815x
Komentáře receptu Malínské vepřové žebírko
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!