Čokoláda na fondue
Suroviny
400 g hořké čokolády
50 g cukru krupice nebo krystal
250 ml mléka
1 lžička citronové šťávy
1 lžička strouhané pomerančové kůry
špetka mleté skořice

Postup
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a přilijeme mléko. Přidáme ostatní ingredience a za stálého míchání přivedeme k varu. Pak hmotu přelijeme do nádoby na fondue a namáčíme v ní kousky ovoce.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 1,485x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Čokoláda na fondue
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!