Čokoláda na fondue
Suroviny
400 g hořké čokolády
50 g cukru krupice nebo krystal
250 ml mléka
1 lžička citronové šťávy
1 lžička strouhané pomerančové kůry
špetka mleté skořice

Postup
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a přilijeme mléko. Přidáme ostatní ingredience a za stálého míchání přivedeme k varu. Pak hmotu přelijeme do nádoby na fondue a namáčíme v ní kousky ovoce.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 1,694x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Čokoláda na fondue
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!