Dušené drůbeží maso s květákem po arabsku

Suroviny

400 g krůtího nebo kuřecího masa
1-2 větší cibule
3 stroužky česneku
sůl
špetka mleté skořice
špetka mletého koriandru
nať koriandru
2 hřebíčky
mletý pepř
2 lžíce rajčatového protlaku
1 velký květák
olej

recept nemá fotografii

Postup

Květák rozebereme na růžičky, asi 5 minut je povaříme v osolené vodě a dáme je oschnout. Pak jej opečeme na oleji dorůžova. Na stejné pánvi osmahneme maso nakrájené na kousky. Přidáme nasekanou cibuli a česnek a opečeme dozlatova. Okořeníme, osolíme a zalijeme vodou. Pod pokličkou dusíme asi půl hodiny. Potom přidáme protlak, opečený květák a ještě asi 10-15 minut společně vše dusíme doměkka. Pokrm by neměl obsahovat mnoho šťávy.
Podáváme s kurkumovou rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,694x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dušené drůbeží maso s květákem po arabsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist