Ryba v hořčičné omáčce

Suroviny

4 porce jakékoliv ryby (mořské i sladkovodní)
8 lžic kysané smetany
1 lžíce plnotučné hořčice
sůl
pepř
hladká mouka
máslo
olej

recept nemá fotografii

Postup

Rybu zbavíme kůže i kostí. Osolíme a opepříme. Lehce jí obalíme v hladké mouce a z obou stran opečeme na pánvi na směsi másla a oleje. Rybu vyndáme a do výpeku vmícháme kysanou smetanu a plnotučnou hořčici, krátce povaříme. Jednotlivé porce přelijeme omáčkou a podáváme s vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,712x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryba v hořčičné omáčce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist