Ryba v hořčičné omáčce
Suroviny
4 porce jakékoliv ryby (mořské i sladkovodní)
8 lžic kysané smetany
1 lžíce plnotučné hořčice
sůl
pepř
hladká mouka
máslo
olej
Postup
Rybu zbavíme kůže i kostí. Osolíme a opepříme. Lehce jí obalíme v hladké mouce a z obou stran opečeme na pánvi na směsi másla a oleje. Rybu vyndáme a do výpeku vmícháme kysanou smetanu a plnotučnou hořčici, krátce povaříme. Jednotlivé porce přelijeme omáčkou a podáváme s vařenými bramborami.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,060x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Ryba v hořčičné omáčce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

