Ryba na zázvoru se špenátem
Suroviny
8 plátků sladkovodní ryby
1 - 2 vejce
1 lžíce škrobu
3 stroužky utřeného česneku
kousek čerstvého zázvoru
sůl
máslo
olej
špenátový protlak

Postup
V misce rozšleháme vejce se škrobem, utřeným česnekem a kouskem jemně nastrouhaného čerstvého zázvoru. Rybu osolíme a alespoň na půl hodiny naložíme do připraveného těstíčka. Na pánvi na směsi oleje a másla ryby po obou stranách opečeme. V kastrůlku si podle chuti připravíme špenátový protlak.
Jednotlivé porce ryby přeléváme špenátem a servírujeme s vařenými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,174x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Ryba na zázvoru se špenátem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!