Ryba na zázvoru se špenátem

Suroviny

8 plátků sladkovodní ryby
1 - 2 vejce
1 lžíce škrobu
3 stroužky utřeného česneku
kousek čerstvého zázvoru
sůl
máslo
olej
špenátový protlak

recept nemá fotografii

Postup

V misce rozšleháme vejce se škrobem, utřeným česnekem a kouskem jemně nastrouhaného čerstvého zázvoru. Rybu osolíme a alespoň na půl hodiny naložíme do připraveného těstíčka. Na pánvi na směsi oleje a másla ryby po obou stranách opečeme. V kastrůlku si podle chuti připravíme špenátový protlak.

Jednotlivé porce ryby přeléváme špenátem a servírujeme s vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 033x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryba na zázvoru se špenátem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist