Ryba na zázvoru se špenátem

Suroviny

8 plátků sladkovodní ryby
1 - 2 vejce
1 lžíce škrobu
3 stroužky utřeného česneku
kousek čerstvého zázvoru
sůl
máslo
olej
špenátový protlak

recept nemá fotografii

Postup

V misce rozšleháme vejce se škrobem, utřeným česnekem a kouskem jemně nastrouhaného čerstvého zázvoru. Rybu osolíme a alespoň na půl hodiny naložíme do připraveného těstíčka. Na pánvi na směsi oleje a másla ryby po obou stranách opečeme. V kastrůlku si podle chuti připravíme špenátový protlak.

Jednotlivé porce ryby přeléváme špenátem a servírujeme s vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,916x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryba na zázvoru se špenátem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist