Ryba na zázvoru se špenátem
Suroviny
8 plátků sladkovodní ryby
1 - 2 vejce
1 lžíce škrobu
3 stroužky utřeného česneku
kousek čerstvého zázvoru
sůl
máslo
olej
špenátový protlak
Postup
V misce rozšleháme vejce se škrobem, utřeným česnekem a kouskem jemně nastrouhaného čerstvého zázvoru. Rybu osolíme a alespoň na půl hodiny naložíme do připraveného těstíčka. Na pánvi na směsi oleje a másla ryby po obou stranách opečeme. V kastrůlku si podle chuti připravíme špenátový protlak.
Jednotlivé porce ryby přeléváme špenátem a servírujeme s vařenými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,135x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Ryba na zázvoru se špenátem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!