Domácí čokoládový krém

Suroviny

120 g moučkového cukru
200 g sušeného mléka
100 g másla
3 lžíce kakaa
50 g lískových oříšků (opražených a co nejjemněji namletých)

recept nemá fotografii

Postup

Prosejeme moučkový cukr a sušené mléko, každou surovinu do jiné misky. Máslo nakrájíme na kostičky. Přivedeme k varu 120 ml vody a horkou vodou zalijeme moučkový cukr v hlubší misce. Přidáme k němu nakrájené máslo a mícháme, dokud se máslo nerozpustí. Elektrickým šlehačem začneme šlehat a přisypeme polovinu sušeného mléka. Šleháme asi 2 minuty a potom přisypeme zbytek sušeného mléka. Měla by nám vzniknout hustší krémová hmota. Přidáme kakao, oříšky a další 3 minuty mícháme.

Rozdělíme do sklenic a necháme vychladnout v lednici.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,417x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Domácí čokoládový krém


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist